A Belly Full of Joy

Cuisine at Hotel Stäfeli

Indulgent Evenings

In our wine restaurant Achtele, we work and live according to the motto: enjoy to be happy. At the Achtele, under the guidance of our kitchen team, we combine stylish and cosy ambiance, imagination, heart-warming dishes, and locally-sourced, fresh ingredients to create wonderful culinary creations. The Achtele opens at 6.00 pm. Please book your table in advance.

eine Nahaufnahme eines Tellers mit frittierten Hähnchenflügeln und Zitronenscheiben
Auf einem Tisch steht eine weiĂźe SchĂĽssel mit Essen und einem Messer und Gabel .

"It's better to repent what you enjoyed than to repent not having enjoyed anything."

Giovanni Boccaccio

eine Person hält einen Teller mit Essen und einem Holzlöffel in der Hand .

On certain days of the week, we pamper our house guests with diverse themed evenings. From the legendary "Käsknöpfle" evenings made in Grandma's oven to "joy from the hat" – the new hat dining experience. Find the latest dates and offers on the booking list of the Achtele WeinRestaurant.


Themed Evenings
at Stäfeli

auf einem holzbrett steht ein teller mit fleisch und tomaten .

Our Austrian Evening...

It always tastes better together. Look forward to an extraordinary 4-course menu featuring typical Austrian specialties.

This menu includes dishes with meat. All dishes are served for sharing with your loved ones at the table.

Alternatively, it can also be ordered in a completely meatless version for vegetarians!

Es gibt viele verschiedene Arten von Essen auf dem Tisch

Joy from the Hat...

In our WeinRestaurant Achtele, we pull "Joy out of the Hat" for you. The iron Tartar hat is placed in the middle of the table. We fill the brim of the hat with a hearty beef soup and crisp vegetable strips. Now, everyone can place the marinated meat or fish prepared by us on the hot hat as they please. We serve various homemade dips, potatoes, salad, Fench fries, and garlic bread. The Tartar hat dining experience at Achtele will take you on culinary journey you have never experienced before.

Alternatively you can choose a delicious fondue Chinoise or cheese fondue!

ein Tisch mit Essen und Kerzen im  Restaurant Achtele.
ein Holztisch mit einem Topf Käsefondue und zwei Gläsern Wein .
Auf einem weiĂźen Teller steht ein Pfannkuchen mit Obst und Zuckerguss .
auf einem weiĂźen teller steht ein steak mit butter und kartoffeln .
auf einem tisch steht eine flasche tonic water neben einem glas tonic water .
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